ΤΟ ΡΑΔΙΟΦοΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ (ΜΕΡΟΣ Ι)

Οι "Περιπέτειες της Ευτυχίας", ήταν μια ραδιοφωνική εκπομπή στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τυχερού και τους 92,6 fm stereo
-με σκοπό την αναζήτηση της ευτυχίας μέσα από την ανάγκη για κοινωνική ευημερία, επικοινωνία και κοινωνία με τις τέχνες και τον πολιτισμό.
-με αυτοσαρκασμό και χιούμορ, κοινωνική κριτική και σάτιρα, προτάσεις διασκέδασης, ψυχαγωγίας και ευζωίας.
-χωρίς βωμολοχίες, καταγγελίες και αντιπολιτευτικό χαρακτήρα
-Μια ραδιοφωνική εκπομπή με Παραμύθια κι Αλήθειες...για μεγάλα παιδιά. Με μουσική και σκωπτική διάθεση, κριτική σκέψη και ρητορική επιχειρηματολογία.
Οι "Περιπέτειες της Ευτυχίας", ήταν και δεν είναι πλέον, γιατί από την Πέμπτη 3 Απριλίου 2008 και μετά από πέντε (5!) μόλις ωριαίες μεταδόσεις, έπαψε να μεταδίδεται με προσωπική (?!) απόφαση του Προέδρου της Πολιτιστικής Επιχείρησης ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ Δήμου Τυχερού, χωρίς τυπικές διαδικασίες(!)
Κρίμα που η Ευτυχία, ραδιοφωνικά και δημόσια, επαίνεσε αυτόν τον ίδιο Πρόεδρο για τη γενναιότητά του να εγκρίνει τη μετάδοση της εκπομπής της.
Γιατί αυτή η μεταστροφή;...Γιατί σύμφωνα με τον Πρόεδρο & Προϊστάμενο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τυχερού,
η εκπομπή:
"προσβάλλει πρόσωπα, συναδέλφους, διοίκηση"...
"δε χρειάζεται στο ραδιόφωνο,
γιατί υπάρχει ήδη ενημερωτική εκπομπή"...
"θυμίζει Λαζόπουλο! τί θα το κάνουμε τώρα; Λαζόπουλο;"...
"Προκαλεί! Τί θα κάνουμε;

Θα λέμε την προσωπική μας άποψη, εδώ πέρα;" ...
Ειπώθηκαν και άλλα "αξιόλογα" επιχειρήματα της ιδίας αντιλήψεως, σε ήπιους τόνους, συμβατικούς, προκειμένου να λήξει ήσυχα η διαμάχη μας υπέρ του δημοτικού μονολόγου της εξουσίας.
Ο ξαφνικός, ακαριαίος "θάνατος" της Ευτυχίας, δεν έχει καμιά λογική...Δεν υπάρχει "θάνατος" με λογική. Όπως δεν υπάρχει ελεύθερος λόγος με περιορισμούς, φόρμες και πλαίσια πολιτικής ¨ευπρέπειας"!
Eυχαριστώ όλους εσάς τους ακροατές της εκπομπής, που αντιλαμβάνεστε τη σάτιρα και υπερασπίζεστε την κριτική σκέψη και τον έτερο, εναλλακτικό λόγο.
Ευχαριστώ και τους χορηγούς μου
Ξενοδοχείο Θράσσα http://www.thrassa.gr/
Cafe ALTER EGO
Κομμωτήριο ΒΙΒΗ

Και μια ευχή...
"Αναζητήστε τη δική σας Ευτυχία
με θάρρος, όπου κι αν κρύβεται!
Είναι θέμα αυτοσεβασμού και ευζωίας"
...αν όμως ο καλός κυνηγός σκότωνε τον κακό τον λύκο και ελευθέρωνε τη γιαγιά και την κοκκινοσκουφίτσα από τη μεγάλη κοιλιά του;
...αν κι εσείς οι καλοί φίλοι και υπερασπιστές της ελευθερίας του λόγου, ανατρέπατε μια φαινομενικά αμετάκλητη μοναρχική πολιτική απόφαση και χαρίζατε το φιλί της ζωής στην Ευτυχία;

Αν πιστεύετε στην ελευθερία του λόγου,
τη σάτιρα και την καλή μουσική
Ψηφίστε και Στηρίξτε την επάνοδο της Ευτυχίας
στις ραδιοφωνικές επάλξεις του Δήμου Τυχερού
Σας ευχαριστώ θερμά με αγάπη EYTYXIA


ΤΟ ΡΑΔΙΟΦοΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ Δ.Σ.του ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ Δ.ΤΥΧΕΡΟΥ (ΜΕΡΟΣ ΙΙ)

Χριστός Ανέστη & Χρόνια Πολλά!
Πολλές ευχές για υγεία και Ευτυχία!

Αγαπητοί γνωστοί και άγνωστοι ακροατές της Ευτυχίας και αναγνώστες του ιστολογίου 926peripeteies.blogspot.com,
Σας ευχαριστώ από βάθους καρδιάς για τα σχόλια υποστήριξης. Θέλω να εκφράσω το θαυμασμό μου για τη γενναία, πολιτική σας στάση πέρα και έξω από μικροπολιτικές και μικροκομματισμούς. Να εκφράσω το θαυμασμό μου ιδιαιτέρως σε σας τους νέους και τις νέες, που υπογράφετε με αυθορμητισμό και θάρρος, στηρίζοντας την ελευθερία του λόγου, ως αυτονόητο, ανθρώπινο δικαίωμα σε μια δημοκρατική κοινωνία.
Σας θαυμάζω γιατί υπάρχετε, σας θαυμάζω γιατί με διαψεύσατε: Όσο κι αν κάποιοι επιχειρούν να μονοπωλήσουν στο Δήμο Τυχερού το δικαίωμα λόγου, πράξης και δράσης, υπάρχουν φωνές πολύχρωμες, πολυτονικές, διαφορετικές, νεανικές, φωνές υπέροχες! Και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’αυτό.

Θέλω να σας ενημερώσω για τα εξής: Μετά από το θέμα που ανακινήθηκε στο Δήμο Τυχερού, σχετικά με την παράδοξη και φασιστική διακοπή της μετάδοσης της εκπομπής «Οι Περιπέτειες της Ευτυχίας», ο Πρόεδρος του Πολύκεντρου Δ.Τυχερού, αναγκάστηκε να φέρει το θέμα στο αρμόδιο συλλογικό όργανο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολύκεντρου. «Αναγκάστηκε» να ασχοληθεί με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τυχερού και την εν λόγω εκπομπή, παρά «ενδιαφέρθηκε» αυτοβούλως. Έτσι ο Πρόεδρος του Πολύκεντρου, έλαμψε για άλλη μία φορά δια του σοβαροπρεπούς, ηθικοπλαστικού μονολόγου του, επικαλούμενος και πάλι αλληλοσυγκρουόμενους λόγους σε σχέση με τη διακοπή της εκπομπής. Περιττό να πω ότι η έννοια του διαλόγου για πολλοστή φορά καταστρατηγήθηκε και αποδείχθηκε πόσο δυσνόητη και παρεξηγημένη είναι από πλευράς κάποιων εκ των διοικούντων το Δήμο Τυχερού. Έτσι αυτή τη φορά μπροστά στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Πολύκεντρου, η «Ευτυχία»:
«προκάλεσε αντιδράσεις στο κοινό που ζητούσε επίμονα τη διακοπή της εκπομπής»… «είχε υποσχεθεί ότι δεν θα δημιουργούσε αντιδράσεις στο κοινό και δε θα έσπερνε διχόνοια στους κατοίκους»(!!??)…«έδινε το δικαίωμα να ζητούν πολλοί και διάφοροι ανάλογες εκπομπές στο ραδιόφωνο, χωρίς να έχουν τα προσόντα γι’αυτό»,… «ήταν όλο ειρωνικά σχόλια»… «δεν υπήρχε πρόβλημα με την εκπομπή της Γιάννας, αλλά πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να κάνουν και αυτοί εκπομπές σχολιασμού και δεν είναι δυνατόν να βγαίνει και να λέει ο καθένας όπως θέλει την προσωπική του άποψη και να εκθέτει το Δήμο»… «φανταστείτε να περνάει ένας ξένος από την περιοχή και να ακούει στο αυτοκίνητό του μια εκπομπή που κατηγορεί πράγματα και καταστάσεις στο Δήμο μας. Τι θα σκεφτεί; Είναι σωστό αυτό;».

Τα σχόλια…δικά σας…!

Για να μην σας τα πολυλογώ, την Παρασκευή 18 Απριλίου 2008, το δημοκρατικό, Διοικητικό Συμβούλιο του Πολύκεντρου, πλειοψηφικά, με 4 ψήφους υπέρ και 2 κατά, αποφάσισε "ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ" και τη "ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ"!!!

Χαίρε Δημοκρατία, υποκλίνομαι στη δύναμή σου!

Αφήνω ελάχιστα, ρητορικά ίσως ερωτήματα για να «τσιγκλίσω» τη δημοκρατία των υπασπιστών:

1ον Τα μέλη του Δ.Σ. που ψήφισαν υπέρ της διακοπής της εκπομπής, αναγνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ σάτιρας και ειρωνίας; Άκουσαν κάποια αποσπάσματα των εκπομπών; Ζήτησαν να τα ακούσουν; Στο προσωπικό αρχείο της Ευτυχίας, υπάρχουν ακόμη και σήμερα, τόσο τα Κείμενα, όσο και οι Εκπομπές που μεταδόθηκαν! Γιατί αποφάσισαν χωρίς να ζητήσουν περαιτέρω ενημέρωση;

2ον Η νέα αυτή επιτροπή αξιολόγησης των ραδιοπαραγωγών, πότε, πώς και από ποιους γνώστες και εμπειρογνώμονες του ραδιοφώνου θα συσταθεί; Γιατί η απόφαση έμεινε σε μία αφηρημένη, ασαφή και αόριστη διατύπωση «συστήνουμε επιτροπή που θα αποφασίζει αυτή για όλα», αγνώστων λοιπών κανόνων και πλαισίων; Και γιατί επιτέλους αυτή η θεωρητική λύση και «οργανωτική απόπειρα» επιχειρήθηκε ΤΩΡΑ, με αφορμή την «ΕΥΤΥΧΙΑ» και όχι ΝΩΡΙΤΕΡΑ? Έχω τη βάσιμη υποψία ότι θα πάρει πολύ χρόνο να τη δούμε να συστήνεται, πόσο μάλλον να λειτουργεί, για ευνόητους λόγους: Μεταφέρουμε χρονικά ένα ζήτημα με σκοπό τη διαρκή αναβολή της επίλυσής του!

3ον Γιατί αυτή η μελλοσύστατη επιτροπή μου θυμίζει μια εκ νέου Επιτροπή Λογοκρισίας; Είναι δυνατόν να συναινεί ένα συλλογικό όργανο στην υποστήριξη αυτής της πρότασης και μάλιστα να την προωθεί ως δημοκρατική λύση; Είναι κι αυτή μία από τις οξύμωρες θεωρήσεις της δημοτικής αρχής σε σχέση με τη δημοκρατία, από τη θεωρία στην πράξη; Είναι άλλη μία «δημοκρατική» λύση για την επιβολή ενός «αντιδημοκρατικού» μέτρου;

4ον Επισήμως ο ενημερωτικός χαρακτήρας του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τυχερού, εξαντλείται στην πρωινή ζώνη 09:00-11:00, την ελεγχόμενη από τη δημοτική αρχή; Το Δημοτικό Ραδιόφωνο επιτρέπει την mainstream ενημέρωση, την πολιτικά ορθή, έτσι όπως ορίζεται από τη δημοτική αρχή και φιμώνει οποιαδήποτε άλλη απόπειρα προσωπικού σχολιασμού υπό το φόβο δημιουργίας αντιπολιτευτικού ρεύματος;

5ον Αν συστήνουμε Επιτροπή Αξιολόγησης των Υποψηφίων Παραγωγών, ποιός ο ρόλος τότε του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολύκεντρου; Να μεταθέτει ευθύνες σε δήθεν αρμόδιες επιτροπές που θα συστήνει κάθε φορά που βρίσκεται σε πολιτικό αδιέξοδο; Και αν ναι, γιατί δεν κάνει το ίδιο με τις λοιπές του αρμοδιότητες; Π.χ. το Διοικητικό Συμβούλιο έχει τη γνώση και την εμπειρία να παίρνει αποφάσεις σε θέματα Τουρισμού, Υποδοχής Επισκεπτών και Διαχείρισης των Τουριστικών Υποδομών, αλλά αδυνατεί να διαχειριστεί ένα μικρό, τοπικό ραδιόφωνο?

6ον Έγινε καμία ενημέρωση στο Διοικητικό Συμβούλιο σε σχέση με την πρόσφατη- και πρώτη στην ιστορία του νυν Προέδρου- Συνάντηση των ραδιοπαραγωγών του Ραδιοφώνου Τυχερού, τις προτάσεις που ακούστηκαν;

7ον Γιατί όλο αυτό το σκηνικό μου θυμίζει ταυτόχρονα και την ΕΝ ΔΗΜΩ ΤΥΧΕΡΟΥ, την τοπική μας εφημερίδα που με τη σειρά της εξαντλεί τα νέα της περιοχής στις γιορτές, τα πανηγύρια, τους χορούς των συλλόγων και το editorial του δημάρχου Τυχερού, λες και 5.000 κάτοικοι έχουν υποστεί λοβοτομή και η καθημερινότητά τους είναι μόνο χαρές, ευχαρίστηση και λαϊκή αισιοδοξία; Κι εδώ ο φόβος φυλάει τα έρημα;

Το «κίνημα» της Ευτυχίας, όπως μάλλον εύστοχα χαρακτήρισε και κάποιος από εσάς, τους ακροατές, αναγνώστες και σχολιαστές του Blog, δεν υποκύπτει ωστόσο. Η Ψηφοφορία κάποια στιγμή, αρχές του Μάη θα λήξει, τα Σχόλια θα εκτυπωθούν και θα φτάσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να έχουμε και από το ανώτερο συλλογικό όργανο του Δήμου μία επίσημη απάντηση και θέση, την οποία η τοπική ιστορία, θα καταγράψει με χρυσά ή μελανά γράμματα, αναλόγως τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός συμπολιτευόμενου και αντιπολιτευόμενου μέλους!
Ας θυμούνται κάποιοι ότι, «Οι πολιτικοί που τους πειράζουν τα ΜΜΕ είναι σαν τους ναυτικούς που τους πειράζει η θάλασσα» (Ε.Πάουελ).

Επισημαίνω ότι το Blog συνεχίζει να δέχεται σχόλια και κρίσεις δικές σας σε σχέση με την «Ευτυχία», την ελευθερία έκφρασης στα τοπικά Μ.Μ.Ε. του Δήμου Τυχερού (Δημοτικό Ραδιόφωνο & ΕΝ ΔΗΜΩ ΤΥΧΕΡΟΥ), αλλά και οτιδήποτε εσείς αποφασίσετε να μοιραστείτε μαζί με όλους μας και δεν σας επιτρέπεται γιατί δεν υπάρχει για εμάς δημόσιο βήμα ελεύθερης έκφρασης ή ο δημόσιος λόγος μας, ελέγχεται ως δια μαγείας από έναν δημοτικό φύλακα-άγγελο, εκβιαστή-τιμωρό!

Σας ευχαριστώ...η φίλη σας, Ευτυχία!

Ψηφίστε και Σχολιάστε επώνυμα ή ανώνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση 926peripeteies@gmail.com ή στο Γράψτε και τα δικά σας σχόλια (στα Σχόλια Ακροατών & Αναγνωστών-> Απρίλιος 2008->Γράψτε και τα δικά σας σχόλια)

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

(Ενημερώνουμε ότι οι ψηφοφορίες έκλεισαν! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας...αναμείνατε νεώτερα)

ΠΡΟΣΕΧΩΣ...Οι Περιπέτειες της Ευτυχίας (PART III)

Το ΡΑΔΙΟΦοΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ (Μέρος ΙΙΙ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ)
Στις 6 Μαϊου 2008 γράφτηκε ο θλιβερός επίλογος της τελευταίας περιπέτειας της Ευτυχίας, στο πλαίσιο "έκτακτης" συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τυχερού, στο γραφείο του Δημάρχου!!!

Η συνεδρίαση προκλήθηκε κατόπιν αιτήματος της αντιπολίτευσης περί απαράδεκτου αποκλεισμού της έκφρασης δημοτών από το Δημοτικό Ραδιόφωνο. Αυτό που στερεί τη δυνατότητα έκφρασης με αυστηρά κομματικά και πολιτικά κριτήρια, στο πλαίσιο εφαρμογής μιάς άνευ προηγουμένου φασιστικής τακτικής της δημοτικής αρχής. Αυτό το ραδιόφωνο που επιβάλλει τη στρατευμένη ειδησεογραφία και τον αποκλειστικά επιδοκιμαστικό σχολιασμό του δημοτικού έργου, έτσι όπως εκφράζεται κατ'ιδίαν και δημοσίαν από το "Πετυχημένο Δίδυμο" Δ+Δ (Δημούτσης+Δαρούσης).

Επιχειρήματα ακούστηκαν εκατέρωθεν!

ΜΟΝΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ και ΔΕΝ ΚΑΤΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ!!! Το δημοτικό συμβούλιο Τυχερού με επικεφαλής τον Πρόεδρό της Καζάκη Δήμο, αποφάσισε όχι μόνο να λύσει βεβιασμένα τη συνεδρίαση, αλλά να ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ!!!!! (ως μη τετελεσμένη? ως ατελέσφορη? ως απαλοιφή ενός μνημειώδους ντοκουμέντου της φασιστικής νοοτροπίας στο Δήμο Τυχερού εν έτει 2008! ??

Θα μπορούσα για την τιμή των όπλων να σας παρουσίαζα τα "πλούσια & ευσταθή επιχειρήματα" του Διδύμου Δ+Δ σχετικά με την διακοπή της εκπομπής ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ της ΕΥΤΥΧΙΑΣ και με τη στέρηση του δημόσιου, ραδιοφωνικού λόγου της αντιπολίτευσης. Δεν το κάνω, γιατί θα ακουστεί παράφορα προσβλητικό και απαξιωτικό για το Δήμο Τυχερού, τον οποίο δεν παύω να αγαπώ, παρά την κακοτυχία του!

Από τις 6 Μαίου μέχρι σήμερα 18 Νοεμβρίου 2008, πολλά υπέστη το ραδιόφωνο-φερέφωνο της τοπικής άρχουσας τάξης του Δήμου Τυχερού!

Σήμερα το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τυχερού στους 92,6:

-Δεν έχει τεχνικό υπεύθυνο,

-Δεν έχει παραγωγούς,

-Δεν έχει μουσική,

-Δεν έχει προωθήσει ΚΑΝΕΝΑ από τα ζητήματα που τέθηκαν υπ'όψην του Δαρούση Δημήτρη-Πρόεδρου του Πολύκεντρου Δ.Τυχερού και αποτελούσαν συνολική πρόταση αναβάθμισης της δημοτικής ραδιοφωνίας.

-Δεν έχει ακόμα κι αυτή τη στρατευμένη δημοσιογράφο-ντελάλη του "πανάξιου δημοτικού έργου"...ακόμη κι αυτή αποχώρησε προς αναζήτηση νέας εργασίας!!!


Έπονται τα χειρότερα...και Ευτυχώς η Ευτυχία θα απουσιάζει...Κατατρεγμένη από ένα καθεστώς εκφοβισμού και λογοκρισίας, αλλά ελεύθερη να ψιθυρίζει στ'αυτιά των πολιτών μέσα από άλλες ραδιοφωνικές συχνότητες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αναμείνατε!!

Υ.Γ.Τα σχόλια και οι αναρτήσεις σας φίλες και φίλοι της ελεύθερης ραδιοφωνίας και του δημοκρατικού ραδιοφώνου, εκτυπώθηκαν και διενεμήθηκαν στα αξιότιμα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τυχερού. Λίγοι τα διάβασαν, ελάχιστοι τα κατάλαβαν και κανείς δεν τα προώθησε!!

Εγώ όμως μέσα από την τελευταία αυτή περιπέτεια, απέκτησα φίλους καλούς και γνώρισα την ελεύθερη σκέψη δημοτών και ετεροδημοτών, γνωστών και αγνώστων. Με κάνατε να νιώσω δικαιωμένη για την ακέραια στάση μου απέναντι στο δημοτικό παραλήρημα της εξουσιομανίας και περήφανη για τη "γνωριμία" μου μαζί σας!

Σας ευχαριστώ πολύ.



ΤΟ ΡΑΔΙΟΦοΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ (ΜΕΡΟΣ ΙΙΙ- ΤΟ ΤΕΛΟΣ)

Στις 6 Μαϊου 2008 γράφτηκε ο θλιβερός επίλογος της τελευταίας περιπέτειας της Ευτυχίας, στο πλαίσιο "έκτακτης" συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τυχερού, στο γραφείο του Δημάρχου!!!
Η συνεδρίαση προκλήθηκε κατόπιν αιτήματος της αντιπολίτευσης περί απαράδεκτου αποκλεισμού της έκφρασης δημοτών από το Δημοτικό Ραδιόφωνο. Αυτό που στερεί τη δυνατότητα έκφρασης με αυστηρά κομματικά και πολιτικά κριτήρια, στο πλαίσιο εφαρμογής μιάς άνευ προηγουμένου φασιστικής τακτικής της δημοτικής αρχής. Αυτό το ραδιόφωνο που επιβάλλει τη στρατευμένη ειδησεογραφία και τον αποκλειστικά επιδοκιμαστικό σχολιασμό του δημοτικού έργου, έτσι όπως εκφράζεται κατ'ιδίαν και δημοσίαν από το "Πετυχημένο Δίδυμο" Δ+Δ (Δημούτσης+Δαρούσης).

Επιχειρήματα ακούστηκαν εκατέρωθεν! ΜΟΝΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ και ΔΕΝ ΚΑΤΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ!!!
Το δημοτικό συμβούλιο Τυχερού με επικεφαλής τον Πρόεδρό της Καζάκη Δήμο, αποφάσισε όχι μόνο να λύσει βεβιασμένα τη συνεδρίαση, αλλά να ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ!!!!! (ως μη τετελεσμένη? ως ατελέσφορη? ως απαλοιφή ενός μνημειώδουςντοκουμέντου της φασιστικής νοοτροπίας στο Δήμο Τυχερού εν έτει 2008! ??

Θα μπορούσα για την τιμή των όπλων να σας παρουσίαζα τα "πλούσια & ευσταθή επιχειρήματα" του Διδύμου Δ+Δ σχετικά αφ'ενός με την διακοπή της εκπομπής ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ της ΕΥΤΥΧΙΑΣ και αφ'ετέρου με τη στέρηση του δημόσιου, ραδιοφωνικού λόγου της αντιπολίτευσης. Δεν το κάνω, γιατί είναι προσβλητικό και απαξιωτικό για το Δήμο Τυχερού, τον οποίο δεν παύω να αγαπώ, παρά την κακοτυχία του!

Από τις 6 Μαίου μέχρι σήμερα 18 Νοεμβρίου 2008, πολλά υπέστη το ραδιόφωνο-φερέφωνο της τοπικής άρχουσας τάξης του Δήμου Τυχερού.

Σήμερα το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τυχερού στους 92,6:
-Δεν έχει τεχνικό υπεύθυνο,

-Δεν έχει παραγωγούς,

-Δεν έχει δισκοθήκη, ούτε μουσική,

-Δεν έχει προωθήσει ΚΑΝΕΝΑ από τα ζητήματα που τέθηκαν υπ'όψην του Δαρούση Δημήτρη-Πρόεδρου του Πολύκεντρου Δ.Τυχερού και αποτελούσαν συνολική πρόταση αναβάθμισης της δημοτικής ραδιοφωνίας.

-Δεν έχει ακόμα κι αυτή τη στρατευμένη δημοσιογράφο-ντελάλη του "πανάξιου δημοτικού έργου"...ακόμη κι αυτή αποχώρησε προς αναζήτηση νέας εργασίας!!!

Έπονται τα χειρότερα...και Ευτυχώς η Ευτυχία θα απουσιάζει...Κατατρεγμένη από ένα καθεστώς εκφοβισμού και λογοκρισίας, αλλά ελεύθερη να ψιθυρίζει στ'αυτιά των πολιτών μέσα από άλλες ραδιοφωνικές συχνότητες!!!!!!!!!!!!!Αναμείνατε!!

Υ.Γ. Τα σχόλια και οι αναρτήσεις σας φίλες και φίλοι της ελεύθερης ραδιοφωνίας και του δημοκρατικού ραδιοφώνου, εκτυπώθηκαν και διενεμήθηκαν στα αξιότιμα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τυχερού. Λίγοι τα διάβασαν, ελάχιστοι τα κατάλαβαν και κανείς δεν έδωσε σημασία!! Εγώ όμως μέσα από την τελευταία αυτή περιπέτεια, απέκτησα φίλους καλούς και γνώρισα την ελεύθερη σκέψη δημοτών και ετεροδημοτών, γνωστών και αγνώστων. Με κάνατε να νιώσω δικαιωμένη για την ακέραια στάση μου απέναντι στα δημοτικά συμβάντα και περήφανη για τη "γνωριμία" μου μαζί σας!
Σας ευχαριστώ πολύ.

Σχόλια Ακροατών & Αναγνωστών

24/4/08

Kαλά..τι έχει γίνει σ'αυτό το μικρό αλλά περιπετειώδες Τυχερό??Αυτό που έχω να πώ είναι να συνεχιστεί όλη αυτή η προσπάθεια! Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ !
DiR_Ανώνυμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Θέλετε να συνεχιστεί η μετάδοση της εκπομπής από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τυχερού?

Θέλετε να ακούτε το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τυχερού από το internet μέσω του www.tichero.gr ?

Τι πιστεύετε για τη μουσική που παίζεται στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τυχερού?